Het verhaal achter Dropshippinglijst.nl begint in de situatie waarin jij je nu waarschijnlijk begeeft. Namelijk het zoeken naar een geschikte dropship leverancier.

Onze zoektocht begon twee jaar geleden, namelijk naar goede leverancier van audio apparatuur (voornamelijk dockingstations). Omdat wij alleen de betere producten, lees duurdere, wilden verkopen zaten we met een hoog bedrag, voor een minimale voorraad.

Met de handen in het haar opzoek gegaan naar een oplossing: dropshipping. Probleem één opgelost, nu probleem twee, een dropship leverancier vinden..

Inmiddels verkopen wij via tientallen niche shops honderder producten per maand. Het vinden van dropship leveranciers gaat ons na honderden uren goed af.

Dat bracht ons op het idee om Dropshippinglijst.nl te starten. Wij geven starters de kans snel en goedkoop in contact te komen met de juiste dropship leveranciers.

Wie zijn wij:

Bram van Vugt – 26 jaar 

Begonnen met een webwinkel in gereedschap, verkocht. Nu fulltime internet ondernemer, met 4 niche webshops (dropshipping).

bram@dropshippinglijst.nl

Jerry Rolfs – 23 jaar 

Vriend van Bram, en door zijn succes (audio) op 21 jarige leeftijd begonnen met niche webshop in industriele schoonmaakmiddelen.

Nu vooral actief met eigen internet marketing concepten.

jerry@dropshippinglijst.nl