Babykleding en Artikelen Dropship Leveranciers

Posted on 05. Jun, 2011 by in Babykleding

Een webshop met babykleding beginnen? Of een kado winkel met babyartikelen? Wat je ook gaat doen, het zijn beide niches met een hoge marge, veel vraag, en een hoge slagingskans van je webshop.

Inhoud van de babykleding en artikelen dropshipping lijst

De lijst bevat meer dan tien dropship leveranciers voor babykleding en artikelen in Nederland en buitenland. Je hebt de keuze uit merkkleding, maar ook uit brandless kleding met een hogere marge.

De lijst word geleverd als een pdf bestand. In het pdf bestand vind je de naam van de dropship leverancier, website, en een korte beschrijving.

Maak met je dropship leverancier goede afspraken over de wijze van verzending van de babykleding. Vaak passen grotere bestellingen niet door de brievenbus, wat bij sommige voor erg hoge verzendkosten zorgt. Ook is het belangrijk om goede afspraken te maken over retour aanvragen!

Babykleding is helemaal hip tegenwoordig en jij kunt doormiddel van deze dropshiplijst daar goed op inspelen en snelle veranderingen meemaken.
Dit omdat je zelf geen dure voorraad hoeft in te kopen en jij dus sneller kunt schakelen.

Deze lijst is samengesteld op: 03-01-2013
Voor het laatst geupdate op:
30-03-2014


€9,95

Tags: , , , , ,

2 Responses to “Babykleding en Artikelen Dropship Leveranciers”

 1. Mayo 12 June 2011 at 2:42 pm #

  Super bedankt, een aanrader voor de twijfelaars! De lijst bevat een mooi aantal leveranciers met een uitgebreid assortiment.

  Uiteindelijk twee goede gevonden, weet nog niet of ik ze ga gebruiken. Twijfel nog tussen eigen voorraad en dropshipping.

  • Bram
   Bram 12 June 2011 at 9:15 pm #

   Goed om te horen dat je er tevreden over bent. Was al het zoeken en screenen niet voor niets!

   Wat betreft dropshipping en voorraad kan dit een idee zijn: De high movers +- 20% in voorraad nemen en de slow movers 80% via dropshipping uitleveren.


Leave a Reply

What is 3 + 9 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)